Verkkokauppa

NE ISOT, VARMAKUKINTAISET JA LAADUKKAAT SIPULIT KANNATTAA OSTAA PÖLKINVUORESTA!

EMME OLE EDULLISIN, MUTTA VARMASTI YKSI PARHAISTA

VERKKOKAUPPA 2023 AVAUTUU NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA

Hyvää kevättä tai oikeammin syksyä 2023. Vaikka kevät tässä vasta lähestyy ajatukset ovat jo syyssipuleissa. Kevään aikana saan valioiman ja viime vuoden tapaan ennakkomyynti alkaa samaan aikaan, kun meillä sipulikukkapuistomme puhkeaa kukkaan. Eli mitä aikaisemmin tilaat, sitä edullisemmin saat. Sipulit toimitukset aloitetaan noin syyskuun puolivälissä. Nyt pakkamme ensin Pohjois-Suomen tilaukset ja sitten tilausjärjestyksessä. Toivottavasti olette olleet tyytyväisiä 2022 syksyn ostokseenne ja toivotan että pääsette nauttimaan väriloistosta omassa puutarhassanne. Terveisin Vuoren Peikko 4.3.2023

PALATAAN SYKSYN SIPULEIHIN TOUKOKUUSSA 2023 ENNAKKO-OSTOJEN MERKEISSÄ. mITÄ AIKAISEMMIN OSTAT SITÄ EDULLISEMMIN SAAT. HYVÄÄ TALVEA TEILLE KAIKILLE.

ENNAKKO-OSTOEHDOT 2022: LUE LISÄÄ
TIETOA SIPULEISTAMME: LUE LISÄÄ

JOS OSTOKSESI YLITTÄÄ 150 € OTA YHTEYTTÄ, SAAT ALENNUSKOODIN: polkinvuori@outlook.com tai 0400 505073

TULPPAANIT

Tulppaanit istutetaan kuivaan paikkaan. Ne eivät siedä talvimärkyyttä. Mitä kuivempi paikka sitä syvemmälle sipulit istutetaan. Maa tulisi olla hiekkapitoista ja kalkittua. Savimaalla aina kohopenkki ja 2 cm sorakerros sipulien alle. Tulppaanien kukinnan säilyvyys riippuu lajikkeesta. Kestävimmät ovat darwinilaiset lajikkeet. Kasvupaikasta riippuen ne säilyvät jopa 4-6 vuotta ja hyvässä paikassa jopa vuosikymmeniä.

Pitkälle jalostetut lajikkeet ovat lähinnä kesäkukkia. Jos isokoinen, kuten meidän sipulimme, jakautuu kahtia voit nauttia kukista seuraavanakin vuonna. Näin ei välttämättä käy, sillä niillä on tapana jakautua useampaan yksilöön. Jakamalla sivusipulit, on mahdollisuus saada uusi kukinta 3 kasvukauden jälkeen. Säilyvyyteen voi vaikuttaa, ottamalla kukan maljakkoon, ennen kuin se alkaa kuihtua ja leikata 2/3 pois koko kasvista. Toisaalta tulppaani on edullinen ostaa uudet joka syksy.

Istutussyvyys multavassa maassa on n. 10-12 cm, mutta kuivassa hiekkamaassa laita ne 20-25 cm syvyyteen. Lannoitus Puutarhan Kevät lannoite marras-joulukuussa ja syyslannoitus kukinnan loppuvaiheessa. Myyrät kyllä syövät tulppaanien sipuleita, mutta eivät niin hanakasti kuin esimerkiksi krookuksen sipuleita.  

ENNAKKO-OSTO ON EDULLISEMPAA

Tilaukset tapahtuvat VAIN NETTIKAUPASSAMME JA MAKSU SUORITETAAN OSTOHETKELLÄ. Toukokuun tilauksista annamme alennusta ovh -45 % kesäkuussa ovh -35 % ja heinäkuun alusta aina 21.8. asti – 25 %. HUOMIO! Voitte jatkaa ostoksianne samalla aleprosentilla, mikä teillä on ollut ennakkomyynnissä 21.8. asti. Tilaajille 22.8. eteenpäin nähtävissä oleva ovh-hinta on myyntihinta. Jos nettikauppa on Teille outoa, voitte tulla tekemään tilauksenne liikkeesemme, ja maksun voi suorittaa silloin myös käteisellä tai kortilla.

Jos haluamaanne lajiketta ei tulekaan syksyn valikoimiin, tarjoamme lähimmän vastaavan lajikkeen 10 % lisäalennuksella. Voitte myös perua koko varauksen ja raha palautetaan tilillenne.

Ottakaa yhteyttä sähköpostitse mainiten ennakko-ostojen tilausnumeronne, niin saatte ALEKOODIN lisätilaukseenne ja ajan saman hintaedun kuin ennakkotilauksessanne on. ENNAKO-OSTAJAT, muistakaa siis pyytää alekoodinne ennen syksyn nettitilauksen tekemistä.

Myymälässä syksyn valikoima voi olla laajempi kuin kesän ennakko-ostoissa.

Tarjoamme koko ennakkomyyntikauden valikoimaamme kunnille, kaupungeille, yrityksille ym. LAATIKKO-OSTOIN KILPAILUKYKYISEEN HINTAAN. 

Voitte tilata myös lajikkeita, joita ei ole listalla, mutta niihin ei ennakkohinta päde. Elokuussa, kun valikoimalistat vahvistetaan, tarkastan kyseisen saatavuuden, hinnan ja tilaan tuotteen yhteisen sopimuksen mukaisesti. Näihin hintoihin tulee aina 15 €:n laatikon avausmaksu.

VANHEMPAIN- JA MUUT YHDISTYKSET – TIENATKAA RAHAA TAVOITTEISIINNE

Kauppa tapahtuu nettikaupassa omalla tunnuksella ja 40 %:n alennuksella varastotuotteistamme KOKO MYYNTIKAUDEN. Hyvitämme Teille tuon myyntiprosentin pankkitililillenne yhteisen myyntisopimuksemme päätyttyä.

JÄLLEENMYYJÄT

Teille on oma yksityinen konsemptinne. Kaksi eri tapaa, kaksi eri hintaa. 1. Ostatte tuotteet varastoon. 2. Maksatte vain myydyistä ja loput asianmukaisesti säilytetyt tuotteet voitte palauttaa. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse polkinvuori@outlook.com.

NE LAADUKKAT, ISOT JA KUKINTAVARMAT PÖLKINVUOREN KUKKASIPULIT

PÖLKINVUOREN KUKKASIPULIT ovat jo suurellekin yleisölle käsite. Pölkinvuori tunnetaan LAADUKKAIDEN, ISOKOKOISTEN JA KUKINTAVARMOJEN KUKKASIPULEIDEN OSTOPAIKKANA. Toimitamme jo yli 200 000 syksyn kukkasipulia lähinnä nettimyynnin kautta. Tänä vuonna panostamme ennakkomyyntiimme yhä enemmän. Perusvalikoimasta voi tilata edullisimmillaan jo toukokuussa. Olemme jo valinneet syksyn 2022 valikoimiin tulevia tulppaanien ja narsissien kukkasipuleita sekä muutamia peruspikkusipuleita. Tulppaaneista lähes kaikki ovat kestäviä Darwin-lajikkeita. Mitä pidemmälle tulppaani on jalostettu, sitä todennäköisemmin se on myös yksivuotinen.

Sipulin istutussyvyys on kolme kertaa sipulin itsensä korkeus. Tästä ovat poikkeuksena liljat, joiden istutussyvyys voi olla neljä tai viisi kertaa sipulin korkeus. Ostettuasi sipulit aloita istutus pikkusipuleista ja liljoista. Pikkusipuli tuhoutuu n. 2 viikossa huoneenlämmössä. Onkin siis hyvä, että kaikki sipulit säilytetään paperipussissa ulkotiloissa paikassa, johon ei sada eikä paista aurinko. Narsissit kannattaa istuttaa viimeistään lokakuun alkuaikoina, jotta ne juurtuisivat. Tulppaanit voidaan istuttaa niin kauan kuin maa on sulaa.

KYMMENEN SYYTÄ MIKSI SIPULISI KANNATAA OSTAA PÖLKINVUORESTA

1. Sipulit saapuvat vasta ISTUTUSAIKAAN.
2. Koko on tärkeä. Lähes kaikki lajikkeet ovat lajikkeen L-, XL- ja XXL-kokoa. Huom. esimerkiksi narsisseissa luontainen koko vaihtelee paljon.
3. Sipulit ovat näin ollen TUOREITA. Säilyvyys kauppapakkauksissa huoneenlämmössä n.1 kk pienet vain 2—3 vko.
4. Meillä sipulit SÄILYTETETÄÄN PARHAISSA LÄMPÖ- JA KOSTEUSTILOISSA, mikä on merkittävä etu kasvunlähdön kannalta.
5. Sipulit PAKATAAN VASTA TILAUS- TAI MYYNTIPÄIVINÄ. Emme käytä muovia pakkauksissamme. Reijitettynäkin muovi on huono säilytyspakkaus sipuleille. Esipakatut sipulit voivat kuivua huoneen lämmössä yllättävän äkkiä.
6. Tuotteet vastaavat tilattuja ja ovat kasvuvyöhykkeiden ilmastolle sopivia.
8. Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta. Meillä on jo pitkä tietotaito sipulin kasvattamisesta.
9. Tuotteet näkyvät kukkasipulipuistossa luonnossa, joten esim. keväällä voit tehdä syksyn sipulikukkavalintasi.
10. MYYNNILLÄ RAHOITETAAN SIPULIPUISTOMME LAAJENNUSTA KAIKKIEN NÄHTÄVÄKSI, joten ostoillasi mahdollistat 3-4 henkilölle 3 kuukauden työn. KIITOS TUESTASI.