Verkkokauppa

Alla tilausohjeet, joiden jälkeen tuotteet ryhmiteltynä: pikkusipulit (22), krookukset (3), koiranhampaat (3), jättilaukat ja pikarililjat (5), liljat (8), narsissit (28). Tulppaanit jakautuu seuraavasti: Darwin Hybrid-tulppaanit (21), Metsätulppaani (4), kerrotut tulppaanit (4), papukaijatulppaanit (3) ja muut tulppaanit (3)

2024 SYKSYN KUKKASIPULIEN ENNAKKO-OSTO ALKAA VIIMEISTÄÄN 13.5.

Ennakkomyynnillä rahoitamme ostoja, joten maksu tapahtuu oston yhteydessä verkkopankki- maksuna ja me annamme rahoillenne reilun koron alennuksen muodossa.

ALENNUS MENEE PORTAITTAIN:

TOUKOKUU – 15.6. ale 40%

15.6. – 31.7. ale 30 %

ELOKUU ale -20 %

SYYSKUU JA LOKAKUU ei alennusta

SIPULIT SAAPUVAT n. SYYSKUUN ALUSSA. Sipulit ovat 2024 satoa! TUET SAMALLA PUISTON ISTUTUKSIA JA TYÖLLISTÄT 3-4 HENKILÖÄ

TOIMITUS, PAKKAUS ja KULUT 12 € /lähetys ( vain Suomi) NOUTO 0 € PAKKAUS JA KULUT 6 €

Sitten sen pienen präntin vuoro: Aina ei mene niin kuin Strömsöössä, ja tuote on voinut jäädä pois toimituksesta tai tullut väärin. Silloin otamme teihin yhteyttä. Lähtökohtaisesti vaihdamme tuotteen lähinnä olevaan tai haluamaanne tuotteeseen. Jollei sitä löydy palautamme rahat. Pakkaamme tuotteet niin, etteivät ne “hölsky” postituksessa. Aloitamme postituksen pohjoisesta ja kasvuvyöhykkeittäin siirrymme kohti etelää. Tuotteet ovat kuvallisesti nimetty paperipusseihin ja mukana on istutusohjeet ja erikseen maininta tuotteista, jotka tulee istuttaa välittömästi (mm. koiranhampaat, keisarinpikarililjat, liljat jne.) Valitettavasti kaikista tuotteista ei ole kuvaa, tai kuva on lähellä oikeaa oleva (silloin maininta viitekuva). Voitte googlata kuvan helposti listan englannin kielisellä nimellä.

Jos haluatte jotain tiettyä lajia/lajiketta ohi listamme, ottakaa yhteys polkinvuori@outlook.com ja selvitän asian mielelläni. Tilaustuotteet eivät kuulu alennusten piiriin.

Katso toimitusehdot.

m

ENNAKKO-OSTOEHDOT 2023: LUE LISÄÄ
TIETOA SIPULEISTAMME: LUE LISÄÄ

TULPPAANIT

Tulppaanit istutetaan kuivaan paikkaan. Ne eivät siedä talvimärkyyttä. Mitä kuivempi paikka sitä syvemmälle sipulit istutetaan. Maa tulisi olla hiekkapitoista ja kalkittua. Savimaalla aina kohopenkki ja 2 cm sorakerros sipulien alle. Tulppaanien kukinnan säilyvyys riippuu lajikkeesta. Kestävimmät ovat darwinilaiset lajikkeet. Kasvupaikasta riippuen ne säilyvät jopa 4-6 vuotta ja hyvässä paikassa jopa vuosikymmeniä.

Pitkälle jalostetut lajikkeet ovat lähinnä kesäkukkia. Jos isokoinen, kuten meidän sipulimme, jakautuu kahtia voit nauttia kukista seuraavanakin vuonna. Näin ei välttämättä käy, sillä niillä on tapana jakautua useampaan yksilöön. Jakamalla sivusipulit, on mahdollisuus saada uusi kukinta 3 kasvukauden jälkeen. Säilyvyyteen voi vaikuttaa, ottamalla kukan maljakkoon, ennen kuin se alkaa kuihtua ja leikata 2/3 pois koko kasvista. Toisaalta tulppaani on edullinen ostaa uudet joka syksy.

Istutussyvyys multavassa maassa on n. 10-12 cm, mutta kuivassa hiekkamaassa laita ne 20-25 cm syvyyteen. Lannoitus Puutarhan Kevät lannoite marras-joulukuussa ja syyslannoitus kukinnan loppuvaiheessa. Myyrät kyllä syövät tulppaanien sipuleita, mutta eivät niin hanakasti kuin esimerkiksi krookuksen sipuleita.  

ENNAKKO-OSTO ON EDULLISEMPAA

Tilaukset tapahtuvat VAIN NETTIKAUPASSAMME JA MAKSU SUORITETAAN OSTOHETKELLÄ. Tilauksista annamme alennusta ovh -40 % , joka on laskettu suoraan hintaan. Jos nettikauppa on Teille outoa, voitte tulla tekemään tilauksenne liikkeesemme, ja maksun voi suorittaa silloin myös käteisellä tai kortilla.

Jos haluamaanne lajiketta ei tulekaan syksyn valikoimiin, tarjoamme lähimmän vastaavan lajikkeen 10 % lisäalennuksella. Voitte myös perua koko varauksen ja raha palautetaan tilillenne.

Myymälässä syksyn valikoima voi olla laajempi kuin kesän ennakko-ostoissa.

Tarjoamme koko ennakkomyyntikauden valikoimaamme kunnille, kaupungeille, yrityksille ym. LAATIKKO-OSTOIN KILPAILUKYKYISEEN HINTAAN. 

Voitte tilata myös lajikkeita, joita ei ole listalla, mutta niihin ei ennakkohinta päde. Elokuussa, kun valikoimalistat vahvistetaan, tarkastan kyseisen saatavuuden, hinnan ja tilaan tuotteen yhteisen sopimuksen mukaisesti.

Jos toimittajalta löytyy, toimitamme myös tilauksesta tuotteita. Tilaukset VAIN polkinvuori@outlook.com.Pientilauksilla on toimitusmaksu 20 €. Jos samaa tuoteta tilaa useampi henkilö, Toimittajan toimitusmaksu jaetaan tilaajien kesken. Lopun maksusta maksaa Pölkinvuori Oy

1 tilaus 12 €, 2 tilausta 6 €, 3 tilausta 4 €,  4 tilausta 3 €, 5 tilausta 2,4 € ja 6 tilausta tai enemmän €/2 €.

TILAUSTUOTTEISTA EI ANNETA ENNAKKOALENNUSTA!

VANHEMPAIN- JA MUUT YHDISTYKSET – TIENATKAA RAHAA TAVOITTEISIINNE

Kauppa tapahtuu nettikaupassa omalla tunnuksella ja 40 %:n alennuksella varastotuotteistamme KOKO MYYNTIKAUDEN. Hyvitämme Teille tuon myyntiprosentin pankkitililillenne yhteisen myyntisopimuksemme päätyttyä.

JÄLLEENMYYJÄT

Teille on oma yksityinen konsemptinne. Kaksi eri tapaa, kaksi eri hintaa. 1. Ostatte tuotteet varastoon. 2. Maksatte vain myydyistä ja loput asianmukaisesti säilytetyt tuotteet voitte palauttaa. Ottakaa yhteyttä sähköpostitse polkinvuori@outlook.com.

NE LAADUKKAT, ISOT JA KUKINTAVARMAT PÖLKINVUOREN KUKKASIPULIT

PÖLKINVUOREN KUKKASIPULIT ovat jo suurellekin yleisölle käsite. Pölkinvuori tunnetaan LAADUKKAIDEN, ISOKOKOISTEN JA KUKINTAVARMOJEN KUKKASIPULEIDEN OSTOPAIKKANA. Toimitamme jo yli 200 000 syksyn kukkasipulia lähinnä nettimyynnin kautta. Tänä vuonna panostamme ennakkomyyntiimme yhä enemmän. Perusvalikoimasta voi tilata edullisimmillaan jo toukokuussa. Olemme jo valinneet syksyn 2022 valikoimiin tulevia tulppaanien ja narsissien kukkasipuleita sekä muutamia peruspikkusipuleita. Tulppaaneista lähes kaikki ovat kestäviä Darwin-lajikkeita. Mitä pidemmälle tulppaani on jalostettu, sitä todennäköisemmin se on myös yksivuotinen.

Sipulin istutussyvyys on kolme kertaa sipulin itsensä korkeus. Tästä ovat poikkeuksena liljat, joiden istutussyvyys voi olla neljä tai viisi kertaa sipulin korkeus. Ostettuasi sipulit aloita istutus pikkusipuleista ja liljoista. Pikkusipuli tuhoutuu n. 2 viikossa huoneenlämmössä. Onkin siis hyvä, että kaikki sipulit säilytetään paperipussissa ulkotiloissa paikassa, johon ei sada eikä paista aurinko. Narsissit kannattaa istuttaa viimeistään lokakuun alkuaikoina, jotta ne juurtuisivat. Tulppaanit voidaan istuttaa niin kauan kuin maa on sulaa.

KYMMENEN SYYTÄ MIKSI SIPULISI KANNATAA OSTAA PÖLKINVUORESTA

1. Sipulit saapuvat vasta ISTUTUSAIKAAN.
2. Koko on tärkeä. Lähes kaikki lajikkeet ovat lajikkeen L-, XL- ja XXL-kokoa. Huom. esimerkiksi narsisseissa luontainen koko vaihtelee paljon.
3. Sipulit ovat näin ollen TUOREITA. Säilyvyys kauppapakkauksissa huoneenlämmössä n.1 kk pienet vain 2—3 vko.
4. Meillä sipulit SÄILYTETETÄÄN PARHAISSA LÄMPÖ- JA KOSTEUSTILOISSA, mikä on merkittävä etu kasvunlähdön kannalta.
5. Sipulit PAKATAAN VASTA TILAUS- TAI MYYNTIPÄIVINÄ. Emme käytä muovia pakkauksissamme. Reijitettynäkin muovi on huono säilytyspakkaus sipuleille. Esipakatut sipulit voivat kuivua huoneen lämmössä yllättävän äkkiä.
6. Tuotteet vastaavat tilattuja ja ovat kasvuvyöhykkeiden ilmastolle sopivia.
8. Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta. Meillä on jo pitkä tietotaito sipulin kasvattamisesta.
9. Tuotteet näkyvät kukkasipulipuistossa luonnossa, joten esim. keväällä voit tehdä syksyn sipulikukkavalintasi.
10. MYYNNILLÄ RAHOITETAAN SIPULIPUISTOMME LAAJENNUSTA KAIKKIEN NÄHTÄVÄKSI, joten ostoillasi mahdollistat 3-4 henkilölle 3 kuukauden työn. KIITOS TUESTASI.