Tapahtumat

PÖLKINVUOREN KESÄN 2023 TAPAHTUMAT:

Mia Nikkilän hyvän mielen tauluja Puutarhaunelmia Pölkinvuorella 13.5.-30.6.2023 joka päivä klo 10–18

Tule nauttimaan ihanasta metsäpuutarhasta ja kepeästä taiteesta, jota voi ostaa myös mukaan. Joistakin tauluistani saa nyt myös postikortteja ja julisteita.

PÖLKINVUOREN KESÄN 2023 TAPAHTUMAT:

Tapahtumat järjestetään mahdollisten koronatilanteen ja rajoitusten ehdoilla.

13.5. – n. 15.6. URJALASSA KUKKII 2023 -puistotapahtuma

Yli 250 000 kevätsipulikukkien kukintasesonki 2023. Puiston, luontopolun ja Lempilammen pääsymaksu 6 €/ yli 18 v henkilö. Myymälä- ja kahvila-alueelle ilmainen sisäänpääsy. Ryhmille (min. 10 hlöä) omat räätälöidyt palvelut löydät osoitteesta: korkeampivuori@gmail.com tai 040 5016933.

VARAA AJOISSA AIKA RYHMÄLLESI, JO MAALISKUUN ALUSSA PÄIVYRISSÄ ON JO TÄYSIÄ PÄIVIÄ.

Kesäkuun 11. päivä klo 10-16 KUKASTA KIRPPIKSEEN

KESÄKUKKATORI, joka kerää lähiseutujen kesäkukkatuottajat. Samana päivänä myös Pölkinvuoren 1. KIRPPUTORITAPAHTUMA

Hinta 10 € + 2€ /neliö, mutta enintään 50 €/myyntipaikka. Myyntipaikkavaraukset polkinvuori@outlook.com tai 0400 505073. Toistaiseksi ilmainen sisäänpääsy, ellemme ota esiintyjää.

TAPAHTUMAN TIEDOT PÄIVITTYVÄT KEVÄÄN AIKANA

KUKASTA KIRPPIKSEEN on su. 11.6.2023 klo 10-16 yhdistetty kesäkukka- ja kipputoritapahtuma.
KAUAN TOIVOTTU KIRPPIS nyt uutena tapahtumana Pölkinvuoren kesässä.
Tule tekemään löytöjä kauniissa Lempilammen ympäristössä.
MYYJÄT TEHKÄÄ PAIKKAVARAUS. Hinta 10 € + 2€ /neliö, mutta enintään 50 €/myyntipaikka. Myyntipaikkavaraukset polkinvuori@outlook.com tai 0400 505073.
Lisä- ja paikkatiedot sekä kartta tulevat www.polkinvuoren.com sivuille, kunhan lumet ensin sulavat.
KESÄKUKKATORI puolestaan kerää alueen kesäkukkamyyjät Pölkinvuoreen. Tapahtuma sai ensiesityksensä viime vuonna, kohtalaisella menestyksellä. Tehdään tästä yhtä iso tapahtuma kuin meidän 30.7. OLEVA KESÄTORIMMEKIN on.

Heinäkuun 2. päivä: .

Urjalan ruokailu tapahtuma. Tämä on vielä kesken. Ajatuksena on, että Urjalassa on eri pisteitä, missä aterioida. Voit nauttia yhdessä pisteessä alkuruuan, toisessa pääruuan ja lopuksi jossain jälkiruuan. (Tai syödä kaikki yhdessä paikassa, mutta toivomme kuitenkin kirrosta)

Joka tapauksessa PÖLKINVUORI on mukana tapahtumassa, lähtivät sitten mukaan tai ei. Meillä on suunnitteilla tapahtumaan piknikkori jonka voi nauttia puistossa, eväsmäellä tai Lempilammella. Varsinainen lounasruokailu tapahtuu Kahvila Lasikiven tiloissa tai hienoilla terasseillamme.

Asiaan tulee lisää tietoa kevään aikana. Seuraa FB/INSTA julkaisujamme, kiitos.

Piknikpaikkasi voit valita monista eri vaihtoehdoista. Voit ottaa vaikka pöydän ja tuolin mukaasi ja etsiä mieleisesi paikka. “Vilttipiknik” soveltuu parhaiten Lempilammelle.

Heinäkuun 30. päivä: KUUDES supersuosittu Kesätori 2023.

Nyt on lisää tilaa myyjille, lisää parkkipaikkoja ja lisää tempauksia. Paikat myynnissä maaliskuun alusta polkinvuori@outlook.com tai 0400 505073.

Toritapahtumien myyjät ovat olleet tyytyväisiä myyntiinsä, ja suurin osa myyjistä on tulossa myös vuoden 2023 Kesätorille. 

KESÄTORI 2023 KARTTATILANNE 26.7. KLO 9:00

VARAATHAN PAIKKASI KIRJALLISESTI OSOITTEESSA polkinvuori@outlook.com. TEE SE VAIKKA OLISIT JO VIIME KESÄNÄ ILMOTTAUTUNUT MUKAAN. VIRALLINEN NIMI, OSOITE, PUH.NUMERO, Y-TUNNUS JOS ON JA MITÄ TUOTTEITA MYYT. Myyjien kannattaa käyttää FB.n tapahtuman KESKUSTELU -osiota tudakseen tuotteitaan esille. Myös Pölkinvuoren FB-sivujen VIP-SIVUT ovat käytettävissä.

Elokuu 19. päivä: PÖLKINVUOREN ILLALLISTAPAHTUMA

2023 teema on vielä mietinnän alla

Tämä tapahtuma järjestetään 4. kerran ja joka vuosi on ollut tupa täynnä. 2023 tapahtuma on nyt viikkoa ennen venetsialaisia, jolloin päällekkäisiä tapahtumia olisi vähemmän.

2018 meillä oli Pöllöjen Yö, jossa kaksi pöllöä teki ruokaa ja tarjoili. 2019 oli vuorossa Aivan pimee ilta. Kuunpimennys oli nimen takana, mutta pilvet peittivät oranssisena hehkuvan täysikuun. 20 ja 21 vuoden tapahtumat vei korona, mutta 2022 oli vuorossa haamujen yö. Tapahtuma perustui Pölkinvuoren korkeampaan kohtaan, Ellinkalliolle, jonka alla oli lampi vielä minunkin nuoruudessani. Tarina kertoo nuoren naisen hypänneen lampeen, jotta ei joutusi pakkoavioliittoon vanhemman miehen kanssa, eikä oman rakkaan kanssa. Ruokailu tilanteeseen kuului hämärtyvässä yössä, kulku läpi aavemetsän. Haamujen yössä Elli kulki häämekossaan ympäri puistoa ja luuranko kannatteli pitkää laahusta. Samaan aikaan viikatemies aitoine varusteineen haahuili toisaalla puistossa. Matkalla kulkijat kohtasivat ylös pomppavia haamuja ja yksi niistä laskeutui siimaa pitkin vauhdilla kallionlaelta yleisön joukkoon. Lopuksi Elli ja Viikatemies kohtasivat ja heidät vihittiin toisilleen kalliotasanteella. Retken päätti venetsialaisilotulitus.

Illallismenussa meillä oli alkuruoka, pääruokavaihtoehtoja oli kolme ja lopuksi tietenkin oli maukas jälkiruoka. Poikkeuksellisen lämmintä iltaa vietettiin “virvokkeiden” kera aina lakisääteiseen klo 24 asti.