Tapahtumat

PÖLKINVUOREN KESÄN 2024 TAPAHTUMAT:

KAHVILARAKENNUKSEN SISÄSEINÄT OVAT VIELÄ NÄYTTELYÄ VAILLA.

Ota yhteyttä polkinvuori@outlook.com kautta ja sovi kesänäyttelystä. Näyttelytila ilmainen. Myyntituotteista sopimuksen mukainen välityspalkkio.

2023 oli Mia Nikkilän naisvistinayttely.

PÖLKINVUOREN KESÄN 2024 TAPAHTUMAT:

Tapahtumat järjestetään mahdollisten koronatilanteen ja rajoitusten ehdoilla.

13.5. – n. 15.6. TÄMÄ ON PAKKO NÄHDÄ 2024 -puistotapahtuma

Noin 300 000 kevätsipulikukkien kukintasesonki 2024. Puiston, luontopolun ja Lempilammen pääsymaksu 7 €/ yli 18 v henkilö. Myymälä- ja kahvila-alueelle ilmainen sisäänpääsy. Ryhmille (min. 10 hlöä) omat räätälöidyt palvelut löydät osoitteesta: korkeampivuori@gmail.com tai 040 5016933.

VARAA AJOISSA AIKA RYHMÄLLESI, JO MAALISKUUN ALUSSA PÄIVYRISSÄ ON JO TÄYSIÄ PÄIVIÄ.

YHDISTETTY KESÄKUKKATORI ja KIRPPIS ovat joka toinen vuosi. Nähdään tällä teemalla kesäkuussa 2025.


EHDOTA TAPAHTUMAA KESÄ- JA HEINÄKUULLE


Heinäkuun 2025 SEITSEMÄS supersuosittu Kesätori 2025.

Nyt on lisää tilaa myyjille, lisää parkkipaikkoja ja lisää tempauksia. Paikat myynnissä maaliskuun 2025 alusta polkinvuori@outlook.com tai 0400 505073.

Toritapahtumien myyjät ovat olleet tyytyväisiä myyntiinsä, ja suurin osa myyjistä on tulossa myös vuoden 2025 Kesätorille. 

KESÄTORI 2023 KARTTATILANNE 26.7. KLO 9:00

Jokainen paikka myytiin joten sen puolesta oli kaikki hyvin. Olemme tottuneet tuhansiin kävijöihin, mutta 2023 emme päässeet kuin vajaaseen tuhanteen kävijään. Jotta tapahtuma ei olisi liian usein. Päätimme, että siirrämme tapahtumaa joka toiselle vuodelle.

Elokuu 24. päivä: PÖLKINVUOREN ILLALLISTAPAHTUMA

2024 teema on vielä mietinnän alla

Tämä tapahtuma järjestetään 5. kerran ja joka vuosi on ollut tupa täynnä. Tapahtuma on nyt viikkoa ennen venetsialaisia, jolloin päällekkäisiä tapahtumia olisi vähemmän.

2018 meillä oli Pöllöjen Yö, jossa kaksi pöllöä teki ruokaa ja tarjoili. 2019 oli vuorossa Aivan pimee ilta. Kuunpimennys oli nimen takana, mutta pilvet peittivät oranssisena hehkuvan täysikuun. 20 ja 21 vuoden tapahtumat vei korona, mutta 2022 oli vuorossa haamujen yö. Tapahtuma perustui Pölkinvuoren korkeampaan kohtaan, Ellinkalliolle, jonka alla oli lampi vielä minunkin nuoruudessani. Tarina kertoo nuoren naisen hypänneen lampeen, jotta ei joutusi pakkoavioliittoon vanhemman miehen kanssa, eikä oman rakkaan kanssa. Ruokailu tilanteeseen kuului hämärtyvässä yössä, kulku läpi aavemetsän. Haamujen yössä Elli kulki häämekossaan ympäri puistoa ja luuranko kannatteli pitkää laahusta. Samaan aikaan viikatemies aitoine varusteineen haahuili toisaalla puistossa. Matkalla kulkijat kohtasivat ylös pomppavia haamuja ja yksi niistä laskeutui siimaa pitkin vauhdilla kallionlaelta yleisön joukkoon. Lopuksi Elli ja Viikatemies kohtasivat ja heidät vihittiin toisilleen kalliotasanteella. Retken päätti venetsialaisilotulitus.

Illallismenussa meillä oli alkuruoka, pääruokavaihtoehtoja oli kolme ja lopuksi tietenkin oli maukas jälkiruoka. Poikkeuksellisen lämmintä iltaa vietettiin “virvokkeiden” kera aina lakisääteiseen klo 24 asti.