Yhteystiedot

PÖLKINVUOREN PUISTO PALVELUINEEN ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ KLO 10–18 ajalla: 13.5.2023 – 31.10.2023 TERVETULOA

Pölkinvuori Oy
Ikaalantie 105 31700 Urjala as

Y-tunnus 3281096-4

Puutarhan rekisterinumero FI-56786

PUUTARHA polkinvuori@outlook.com

RYHMÄ- JA KOTAVARAUKSET korkeampivuori@gmail.com

PUUTARHA, MAINONTA JA TYÖPAIKAT 0400505073 Veli-Pekka Weckman

RYHHMÄ- JA KOTAVARAUKSET 040 501 69 33 Erkki Seppälä

Huom. vaikka navigaattori ohjaisikin Karikoskentien kautta, kyseinen reitti ei johda Pölkinvuoreen, käyttäkää pohjoisempaa Ikaalantietä (seuraava risteys Urjalaan päin).

Urjalan löydät kartalta n. puolestavälistä Tamperetta ja Turkua.


YHTEYSTIEDOT

PUUTARHA, TYÖPAIKAT, OSTO- JA MAINOSTIEDUSTELUT, TORIPAIKKATIEDUSTELUT, MUUT ASIAT

0400505073 Veli-Pekka Weckman polkinvuori@outlook.com

RYHMÄKÄYNTIEN VARAUKSET, KODAN VARAUKSET

0405016933 Erkki Seppälä korkeampivuori@gmail.com


RYHMÄVARAUKSET/HINNASTO  2024

Pölkinvuori toivottaa kävijät lämpimästi tervetulleiksi kaudelle 2024!

YKSITTÄISKÄVIJÖIDEN HINNAT

UUTTA! 
13.5.-15.6. kevään edistymisen mukaisesti TÄMÄ ON PAKKO NÄHDÄ –PUISTOTAPAHTUMAAN ON nyt 6 €:N SISÄÄNPÄÄSYMAKSU KAIKILTA YLI 18-VUOTTA TÄYTTÄNEILTÄ. Tapahtuman jälkeen siirrymme taas vanhaan tapaan, jossa sisäänpääsymaksun on, mutta summa on omavalintainen.        

YKSITYISVARAUKSET vain numerosta 0405016933 tai korkeampivuori@gmail.com

Tapahtumiin voi olla sisäänpääsymaksu. Silloin se on kuski ja auto 5€ + 2 €/matkustaja. Esim. 3 henkilöä ja auto on siis 5+2+2=9 €

KODAN VARAUKSET JA HINNAT

KODAN VARAUKSET JA HINNAT: vapaana ollessaan kodan voi varata paikanpäältä 10 €:lla. Hinta sisältää tunnin käyttöoikeuden, polttopuut, kahvi- ja teepannut, kattilan, nuotioharukan ja sytykkeet. Kodan käyttöohjeet löydät kodan ovesta. Lisä tunti on 10 €:a Hinta lasketaan aina lähimpään puoleen- tai tasatuntiin.  

Katso lisää kohdasta retkeily ja kota.

 

RYHMÄHINNAT

RYHMÄPAKETTI 18 € HENGELTÄ, RYHMÄN MINIMIKOKO 10 HENKEÄ
-PAKETTI SISÄLTÄÄ PÄÄSYMAKSUN, KAHVIN, LEIVOKSEN (lakt., glut.) JA NOIN TUNNIN OPASTUKSEN
– YLI 30 HENGEN RYHMILTÄ BUSSINKULJETTAJALTA JA MATKATOIMISTON MATKANJOHTAJALTA EI PERITÄ MAKSUA 
– LISÄTARJOILUT ON MYÖS RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ SOPIMUKSEN MUKAAN
-PELKÄN OPASTUKSEN MINIMIHINTA ON 60 €.
-RYHMÄPAKETTIEN TIEDUSTELUT JA VARAUKSET vain numerosta 0405016933 tai korkeampivuori@gmail.com
-VARAUKSEN HENKILÖMÄÄRÄN MUUTOKSET tulee ilmoittaa kahta vuorokautta ennen varausta
-SOPIVA RYHMÄPAKETTIKÄYNTIIN VARATTAVA AIKA 2,5-3 TUNTIA. Kierros kestää vähintään tunnin, sillä matka taittuu hitaimman mukaan. Luontopolku on noin kilometrin mittainen, ja osa matkasta on suhteellisen haastavaa. Liikuntarajoitteisille löytyy reitillä oikopolkuja. Opastus on ohjelmanumero, joka sisältää puutarhatiedon lisäksi geologiaa, ornitologiaa ja paikallishistoriaa huumorilla sävytettynä.

Myös taimiostoksille ym. omatoimiseen tutustumiseen kannattaa varata aikaa. Kevään kukkasesongin aikana keskimääräinen vierailuaika Pölkinvuoressa on ollut 3 tuntia.

Sivu päivitetty 20.2.2024


NYT  ISO PARKKIALUE (P5)

Näin parkkeeraat autosi ja ohje taimiston noutoasioinnille

PARKKIPAIKAT ja uusi TAKAPARKKI

Vielä 7 vuotta sitten autopaikkoja oli 7 autolle.  Joka vuosi olemme tehneet lisää, mutta viime keväänä nekään eivät riittäneet, vaan pahimmassa tapauksessa kävijä joutui kävelemään kilometrin, päästäkseen Pölkinvuoreen. Tietenkään näin ei ole kuin kevään kukkapuistosesongin aikana. Mutta tarvitaan silloinkin parkkitilaa. Niinpä 2021 kesälle saimme Kesätorille tehtyä 100 auton parkkipaikan. 2022 kesän aikana saimme pohjatyöt lähes 300 auton parkkialueelle. Samalla Pölkinvuoren alue kasvaa 1,5 hehtaarilla. No meidän Kesätoripäivänämme eivät riitä uudetkaan paikat, vaan joudumme turvautumaan edelleen kotipelolle tehtyyn kaukoparkkiin, josta meillä on traktorilava kuljetus.

.Parkkipaikka saatiinkin kahta päivää ennen kesätoria. Valitettavasti toriyönä ja aamuna tuli lähes 60 mm vettä, ja käsitelty maa oli velliä. Vaikka viime kesän parkkialueen perustustyöt saatiinkin tehtyä , on vielä pelkona, ettei käsitelty maapohja kanna autoja, varsinkaan jos kevät on märkä. Uusi parkkialue ei tule kaikilta osin olemaankaan paraatikunnossa, vaan suurempaan osaan sorastetaan vain ajoteiden osuudelta ja parkkiosuus olisi nurmikoitua hiekkamaata. Joka vuosi kuitenkin satsaamme alueisiimme. Uudella alueelle tulee myös bussien parkkialue.

ALUEEN PARKKIPAIKAT OVAT NUMEROITU

Numerointi helpottaa asiakkaiden pysäköintiä, mitä pienempi numero, sitä lähempänä olet porttia, eli hiljaisina aikoina pääset ajamaan Ykkösparkkialueelle, jossa ekoviivat ohjaavat autollesi paikan. Jos sinulla on liikuntavaikeuksia tai omistat invakortin voit ajaa portista sisään. Heti portin oikealla sivulla on kaksi invapaikkaa ja tilaa löytyy usein myös kahvilan pihasta, tai viimeistään käännösympyrästä.

NOUDOT TAIMISTONTIETÄ VASTAPÄIVÄÄN

Jos TULET TAIMIKAUPOILLE, jätä autosi parkkipaikalle. Mikäli tuotteita on paljon tai ovat raskaita voit KAUPANTEON JÄLKEEN ajaa portista sisään ja heti oikealle johtavaa ajotietä. Voimme myös toimittaa ostoksesi autollenne.

Alueella voisi myös yöpyä asuntoautossa, mutta ainakaan vielä meille ei sinne tule mitään matka-autopalveluja, sillä Urjalassa sijaitsee kaksikin viihtyisää yöpymisaluetta: