Toimitusehdot

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteet ja postimaksu sisältävät 24%n arvonlisäveron. Yrityksille, kunnille, seurakunnille ja yhteisöille tarjoamme henkilökohtaisesti valikoiman ja hinnan räätälöitynä juuri tarpeen mukaan.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla, jotka ovat yleisimmät pankkipainikkeet.

Checkout.fi maksuehdot

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu on 8 €.

Postitus ja käsittelykulut ovat aina 8 € (alv24%) tilausta kohden. Yrityksille, kunnille, seurakunnille ja yhteisöille tarjoamme henkilökohtaisesti valikoiman ja hinnan räätälöitynä juuri tarpeen mukaan.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse tilausjärjestyksessä. Jos jokin tilauksenne tuotteista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Voit tilata tuotteesi myös ilman toimituskuluja noutamalla sen PÖLKINVUOREN KASVIMAAilmasta. Tulostathan tilauksen ja maksutapahtuman mukaan niin nouto käy kätevästi. Toimittajalla on oikeus paketoida kerrannaiset yksilötuoteet isompaan pakettiin hinnan muuttumatta.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja säilytettynä kuivassa tilassa n. +17 asteessa. Pakkausta ei saa laittaa tai säilyttää muovikääreessä/pussissa.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut tai se ei ole tilaamaanne lajiketta, ota yhteyttä myyntiimme mielellään kuvan kera, kiitos.

PÖLKINVUOREN KASVIMAAilma
Veli-Pekka Weckman
Ikaalantie 105
31700 Urjala as
veepe.eki@outlook.com
0400505073 tai 0505016933
y-1140282-2