PÖLKINVUOREN 2. KEVÄTTORI

KUKASTA KIRPIKSEEN

siirtyy vuodelle 2025

PÖLKINVUORI KOKOAA LÄHISEUDUN KESÄ-KUKKAYRITTÄJÄT ja KIRPPARIMYYJÄT PÖLKINVUOREEN

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY ILMAINEN MYYNTIPAIKKA

Kesäkuun 2. sunnuntaina Pölkinvuoren KESÄKUKKATORI on nyt tapahtumana toista kertaa, MUTTA NYT UUDELLA IDEALLA. Tarkoituksena on koota sunnuntaina 11.6.2022 klo 10-16 kesäkukkaviljelijöitä myymään suoraan asiakkaille ilman välikäsiä. TÄSSÄ TAPAHTUMASSA SAA OLLA MYÖS MUITA KASVITUOTTEITA MUKANA: PERENNOJA, PENSAITA YM.

Tapahtuma järjestetään Lempilammen luonnonkauniissa ympäristössä. KEVÄÄN SIPULIKUKKA KAUSI ON JO SILLOIN OHI, mutta toivotaan, että alppiruusut kukkisivat silloin.

MYYJÄT:Myyntipaikka on ilmainen, myös jo ennakkoon ilmoittautuneille.

Myyntipaikat ovat ensisijaisesti kukka- ja kirppismyyjille, mutta mahdollisia vapaita paikkoja saa kysellä la 10.5. myös muut torimyyjät.

Myyntipaikkavaraukset polkinvuori@outlook.com tai 0400 505073.

MYYJÄ, TOIMI NÄIN: ILMOITTAUDU ETUKÄTEEN polkinvuori@outlook.com PORTIT AUKEAVAT MYYJILLE KLO 7 AJA PARKKIPAIKALTA P4 SISÄÄN JA PURAKUORMASI “TONTILLESI” SIIRRÄ AUTOSI HETI PARKKIPAIKKA P5.LLE. Tilanteesta riippuen joko samaa reittiä takaisin tai lammen ympäri. KUKKAMYYJIEN AUTOMYYNTIPAIKKOJA ON RAJOITETUSTI LAAJENNAMME TORIALUETTA TARVITTAESSA P3 – P4:lle

VOIT TULLA TOUKO/KESÄKUUSSA MYYMÄÄN KESÄKUKKIASI MINÄ PÄIVÄNÄ TAHANSA. Tällöin valikoimissanne saa olla vain kesäkukkia sekä vihannesten ja yrttien taimia. Varattavana on vain 1 myyjäpaikka yhtä päivää kohden.

Jos tuotteitanne on myynnissä myös kesäaikaan, muistakaa meidän supersuosittu kesätorimme heinäkuussa 2025

KUVAN KUVAT OVAT KUVITUSKUVIA.
UUSI TAPAHTUMA KESÄKUKKATORIN RINALLA ON PÖLKINVUOREN 1. KIRPPUTORITAPAHTUMA 2024 ei tapahtumaa ole vaan 2. kirppis pidetään 2025
Lempilammen ympäristö on kuin luotu (ja niinhän se on) Kesäkukkatorin sijainniksi.
Kesäkukkatorilla voi olla kaikkea puutarhaan liittyvää, kuten perennan, pensaiden, puiden taimia, työkaluja yms.