Kesätori 2023

Heinäkuun 30. päivä: Kuudes supersuosittu Kesätori 2023.

PÖLKINVUOREN KESÄTORI AJOITTUU HEINÄKUUN VIIMEISELLE TAI TOISEKSI VIIMEISELLE VIIKOLLE.

2023 kesätorimme on kuudetta kertaa, ja joka vuosi tapahtumaa kasvaa niin monipuolisuudellaan kuin myyjä- ja kävijämääriltään. 2021 oli 53 myyjää ja yli 4000 asiakasta. 2022 tapahtumaa verotti sadepäivä. Edellisen myöhäisillan rankkasade oli pilata koko tapahtuman. Juuri valmistuneet paikat lilluivat hiekkavelleinnä, ja tori pystytetteen pika vauhtia parkkipaikalle.

Myyjien paikat ovat ympäri puistoa. Paikat ovat kooltaan muutamasta neliöstä isoihin toripaikkoihin. Taiteen ja käsityön taitajilta löytyy koriste-esineitä, vaatteita ja asusteita, koruja sekä puu-, lasi- ja keramiikkatöitä. Lähialueen tuottajilta ja kotijalostajilta leivonnaisia, hunajaa, marjoja, hilloja, säilykkeitä ja voiteita. Muita tuotteita ovat lelut, kirjat, kosmetiikka ja luontaistuotteet. Yleishyödylliset yhteisöt esittelevät toimintaansa. Kesän 2021 torilla oli myös suuri kotieläintarha.

Torikeittiöstä voi ostaa keittolounaan, herkutella lähituottajan makkaralla tai vaikkapa vohvelilla. Vaikka uudet parkkipaikat ovat jo käytössä, meillä on edelleenkin kaukoparkki, josta on nonstop-traktorilavakuljetus Pölkinvuoreen.

Tietenkin torilla on musiikkia. Pääesintyjän lisäksi useampi soittaja on torilla hattukeräyspalkkiolla.

TULE TORILLE MYYJÄKSI

Toritapahtumien myyjät ovat olleet tyytyväisiä myyntiinsä, ja suurin osa myyjistä on tulossa myös vuoden 2023 Kesätorille. 

Tule torille myyjäksi -otsikkolinkistä pääset näkemään hintoja ja tekemään paikkavaraukset kesälle 2023. Vaikka oletkin sopinut jo Kesätori 2023 -varauksen, teethän sen uudestaan sähköpostiin, jotta asiasta tulee mustaa valkoisella, kiitos